Om Flytthjälp Borås

Om oss på Flytthjälp Borås 

Behöver du möjligtvis hjälp med en flytt i Borås? Vi på Flytthjälp Borås är en pålitlig flyttfirma i Borås med ett modernt och flexibelt arbetssätt som gynnar kunden. Vi erbjuder både flytt, städning och kompletterande tjänster i hela Västra Götaland.


När du anlitar oss på Flytthjälp Borås och låter oss sköta flytten kan du lämna över ansvaret i våra trygga händer. Våra anställda går igenom en trygg anställningsprocess och har fått grundutbildningen dom behöver för ett tryggt och säkert arbete. Du behöver alltså inte ta ledigt från jobbet när vi utför din Flytthjälp. Vi ser till att anpassa flytten & städningen efter dina behov, detta för att göra din vardag enklare.

Flytthjälp Borås är en flyttfirma med lång erfarenhet av flyttbranschen och åtar oss såväl små som stora uppdrag till privatpersoner och företag med samma entusiasm. Vi kan hjälpa dig med flyttstädning eller flytthjälp i hela Västra Götaland.

Med en stor variation av tjänster som vi erbjuder, är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss. Titta runt på vår hemsida och om du har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta oss.

Tjänster Flytthjälp Borås erbjuder:
- Trappstädning
- Byggstädning
- Kontorsstädning
- Hemstädning
- Flyttstädning

Kontakta Flytthjälp Borås för GRATIS offert inför din flytt

Vi erbjuder Västra Götaland kostnadsfri offert & rådgivning till din kommande flytt och även flyttstädning. Skriv in dina kontaktuppgifter i något av formulären på våran hemsida så kommer vi kontakta dig inom kort, du kan också ringa oss på 073 - 72 29 899.Flytthjälp Borås utför även flytthjälp här:
- Flytthjälp i Jönköping
- Flytthjälp i Borås
- Flytthjälp i Växjö
- Flytthjälp i Gävle
- Flytthjälp i Skövde